skip to Main Content

Què és l'Oficina virtual d'Habitatge?

Davant la crisi sanitària provocada per la Covid-19 i les greus conseqüències econòmiques derivades, la voluntat de l’Ajuntament de Castelldefels és que cap ciutadà o ciutadana quedi desatès o desatesa, tampoc en matèria d’habitatge, en aquests moments tan angoixants com a conseqüència d’Estat d’alarma i obligat confinament. 

A través de la Regidoria d’Habitatge s’han activat un conjunt de mesures d’àmbit local per amortir l’impacte d’aquesta crisi, així com serveis d’acompanyament que es gestionaran a través d’aquesta versió virtual de l’Oficina Local d’Habitatge.

Oficina-virtual-habitatge-castelldefels
ajuntament-castelldefels-habitatge

Quins serveis ofereix l'Oficina virtual d'Habitatge de Castelldefels?

Informació, assessorament i acompanyament en la tramitació de determinats serveis i ajuts en matèria d’habitatge. Primer, i mentre estigui vigent el període d’excepcionalitat i confinament, de manera virtual, i posteriorment de la forma presencial habitual. 

936 646 990 (De dilluns a divendres de 9:30 a 13:30 hores)

estemambvosaltres@sac.es

Videoconferència: A conveniència.

Com funcionarà?

Podeu contactar trucant al telèfon 936646990 o si ho preferiu, ens podeu escriure un correu electrònic a estemambvosaltres@sac.es, Recollirem les vostres dades i intentarem resoldre la vostra consulta directament o derivar-la al nostre personal tècnic. 

Per resoldre las qüestions i dubtes que tingueu en relació a ales mesures socials i econòmiques per fer front al COVID 19, el nostre personal es posarà en contacte amb vosaltres per oferir-vos un assessorament jurídic especialitzat, especialment pel que fa als ajuts pel pagament del lloguer o de la hipoteca de la vostra llar.

Depenent de la vostra necessitat, adreçarem  la consulta amb les vostres dades a altres àrees de l’Ajuntament que es posaran en contacte amb vosaltres  per intentar ajudar-vos.

En quines matèries concretes us assessoraran?

Qui us atendrà?

Susana-Antolín
Susana Antolino
Laia-Cesena
Laia Cesena
Mari-Carme-Torres
Mari Carme Torres
Back To Top